Családosok
Üzleti utazók
Páros pihenés
Gyógyturizmus

Ünnepi svédasztalos ebédek

Ünnepi svédasztalos ebédek 

a Czifray István Étteremben!

Látványos fogásokkal várjuk vendégeinket az ünnepi időszakban!

A svédasztalos ebédek dőpontjai: 2025.december 24.,25.,26.,27.,28.,29.,30.,31.napokon 12:30-15:00

 

Foglalás

 

Ünnepi svédasztalos ebédek árai:

Felnőtt 7 890 Ft/fő
Gyermek (3-11 éves korig) 5 520 Ft/fő
Gyermek (3 éves kor alatt) térítésmentes

 

Az árak tájékoztató jellegűek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A svédasztalos ebédajánlat árai italfogyasztást nem tartalmaznak!

Az ünnepi svédasztalos vacsorák időpontjaiban Á'la carte ebéd lehetőség nem lesz!

 

Foglaljon asztalt!

Fontos információk a foglalással kapcsolatban:

  • Páros héten az "A" heti svédasztalos vacsoraételeinket ízlelhetik meg, páratlan héten pedig a "B" heti ételeket.
  • Felhívjuk kedves vendégeink szíves figyelmét, hogy ételérzékenységüket, speciális étrend igényüket foglaláskor legyenek szívesek jelezni! A Hungarikum Hotel **** superiror Czifray István Étterme, szakképzett személyzete a magas fokú gluténintolerancia kivételével szinte mindenféle intolerancia és speciális étrendigényt ki tud szolgálni. Amennyiben a speciális étrendigényt nem jelzik foglaláskor, kizárólag a normál étrend szerinti étkezést tudunk biztosítani.
  • Online foglalásra legkésőbb a foglalni kívánt időpont előtti napon van lehetőség.

Amennyiben 24 órán belüli foglalást kíván leadni, 
kérjük érdeklődjön a +36 76 549 067-es telefonszámon.

Az asztalfoglalást a lefoglalt időpont után 30 percig áll módunkban fenntartani!

Szíves megértésüket és együttműködésüket nagyon köszönjük!

 


menü

December 24. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Sertés Terrine Almamustár

Kacsamáj mousse karamell hagyma

Leves:

Gesztenye krémleves pirított mandula

Főétel:

Magyaros pirított csirke 

Rántott Mangalica karaj

Erdei gombás vadragu

Köret:

Tallér burgonya

Pirított Nudli

Petrezselmyes Jázmin Rizs

Desszert:

Almás diós szelet

Szilvalekváros gőzgombóc vanília mártás 

December 25. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Füstölt pisztrángkrém tésztakosárban

Sonka válogatás

Leves:

Orja leves csiga tésztával

Főétel:

Harcsa paprikás 

Szezámos csirkemell 

Ünnepi Sült Oldalas

Köret:

Kemencés zöldség 

Túrós csusza

Burgonyapüré 

Desszert:

Sült túrógombóc

Fahéjas kekszes pohárkrém

December 26. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Sajtgolyók magvas-aszalt áfonyába forgatva

Füstölt libamell saláta

Leves:

Gyömbéres sütőtök krémleves pirított tökmag

Főétel:

Gesztenyés pulykarolád

Cigánypecsenye 

Ropogós ponty

Köret:

Hasáb Burgonya

Sajtos Rizskrokett

Sült zöldségek 

Desszert:

Fekete erdő fatörzs

Diós Mézes kalácspuding vanilia sodó

December 27. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Sertés Terrine Almamustár

Kacsamáj mousse karamell hagyma

Leves:

Gesztenye krémleves pirított mandula

Főétel:

Magyaros pirított csirke 

Rántott Mangalica karaj

Erdei gombás vadragu

Köret:

Tallér burgonya

Pirított Nudli

Petrezselmyes Jázmin Rizs

Desszert:

Almás diós szelet

Szilvalekváros gőzgombóc vanília mártás 

December 28. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Füstölt pisztrángkrém tésztakosárban

Sonka válogatás

Leves:

Orja leves csiga tésztával

Főétel:

Harcsa paprikás 

Szezámos csirkemell 

Ünnepi Sült Oldalas

Köret:

Kemencés zöldség 

Túrós csusza

Burgonyapüré 

Desszert:

Sült túrógombóc

Fahéjas kekszes pohárkrém

December 29. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Sajtgolyók magvas-aszalt áfonyába forgatva

Füstölt libamell saláta

Leves:

Gyömbéres sütőtök krémleves pirított tökmag

Főétel:

Gesztenyés pulykarolád

Cigánypecsenye 

Ropogós ponty

Köret:

Hasáb Burgonya

Sajtos Rizskrokett

Sült zöldségek 

Desszert:

Fekete erdő fatörzs

Diós Mézes kalácspuding vanilia sodó

December 30. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Fekete erdő sonka saláta ágyon

Padlizsán tatár

Leves:

Francia hagymaleves, sajtos krutonnal 

Főétel:

Borzas csirkemell

Sörös Mustáros flekken 

Marha lábszár pörkölt

Köret:

Kapros túrós galuska

Sajtos-tejfölös rakott burgonya

Káposztás pirított nudli

Desszert:

Almás lepény

Duna Hullám

December 31. - Svédasztalos ebéd 

Előétel:

Majonézes Virslis Burgonya saláta

Kecskesajtal töltött aszalt datolya baconbe tekerve

Leves:

Fűszeres körtekrém leves

Főétel:

Egészben sült karaj, parasztosan 

Konfitált marhapofa 

Orly Csirkemell

Köret:

Karika Burgonya

Tarhonya

Kemencés zöldségek

Desszert:

Brownie

Vegán sóskaramellás muffin

 

 

 


Az asztalfoglalás rögzítéséhez kérjük, legyen szíves kitölteni az alábbi űrlapot!

Kérdés, kérés esetén állunk szíves rendelkezésére a recepcio@hungarikumhotel.hu e-mail címen
és a +36 76 549 067-es telefonszámon!


Sok szeretettel várjuk Vendégeinket!