Családosok
Üzleti utazók
Páros pihenés
Gyógyturizmus
Hungarikum

Hungarikum Liget - a magyar értékek kikötője

Van egy hely Magyarország szívében, a széles Alföldön, a Tisza mentén, ahol a magyarság csúcsteljesítményei, hungarikumok várják a látogatókat. A Lakitelek Alapítványt Lezsák Sándor és felesége, Lezsák Sándorné alapította meg 1991-ben. Az Alapítvány a Postabanktól felajánlásként kapta meg azt a négyhektáros területet, amelyen a Népfőiskola ma is működik.

2015-ben kezdődtek meg a Népfőiskola Alapítvány meglévő épületeinek felújítási munkálatai, majd kis idő múlva új épületekkel is gazdagodott a terület, új nevén a Hungarikum Liget!

 

 

A hotel elhelyezkedése
A hotel elhelyezkedése
Szállodánk Lakiteleken a Hungarikum Liget 27 hektáros területén a Gabriella Gógy- és Strandfürdő mellett található, ahová közvetlen átjárást biztosítunk vendégeink számára. A Hungarikum Liget Főportája (1) előtt található körforgalom 1. kijáratán kihajtva, tovább egyenesen haladva, a Gabriella Gyógy- és Strandfürdő kültéri strand része (6,7) és a Ligetszépe Gyógyászat (8) épületét elhagya vendégünk a szálloda parkolójának sorompóval elzárt bejáratához érkezik. A Hungarikum Hotel jelen térképen 9-es számmal látható.
A Hungarikum Liget térképének, egységeinek megtekintéséhez kérjük kattintson a "Hungarikum Liget teljes térképe" szövegre!

Hungarikum Liget teljes térképe

Ismerje meg
a Hungarikum Ligetet!

A magyar értékek kikötője, ahol nem csak a víz gyógyít!
 

Tovább az oldalra