Fontos Információk
Kedves vendégeink!
A Gabriella Gyógy- és Strandfürdő (2023. szeptember 18-tól)
téli nyitvatartás szerint üzemel:
10.00 - 19.00
További információk:
Kedves vendégeink!
A Gabriella Gyógy- és Strandfürdő (2023. szeptember 18-tól)
téli nyitvatartás szerint üzemel:
További információk:
Nyitvatartás: A hét minden napján 7.00 és 22.00 óra között.
Büféreggeli: 7.00 - 10.00
Á la carte étkezés: 12.00 - 17.00
Büfévacsora: 18.00 - 21.00
A Hungarikum Hotel**** Superior étterme Czifray Istvánról kapta nevét, ki a magyar történelem egyik gasztro nagyja volt. Az étterem helyben előállított alapanyagokból varázsolja a vendég tányérjára a Kárpát-medence színes ízvilágát, valamint a magyar konyha hagyományos, nemzeti ételeit. A 21.század konyhatechnológiája és magas szintű tudása alkalmazásával válnak a fogások még fenségesebbé. A csúcsgasztronómia gépei szolgálják vendégeink elégedettségét.
Pirók Zsolt - Séf
Kérdés, kérés esetén munkatársaink 24 órában állnak szíves rendelkezésére:
+36 76 549 067
Igazi kuriózum, hogy a Hungarikum Liget saját Ökokertészetében termelt zöldségeknek, a Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Üzemben előállított termékeknek köszönhetően saját alapanyaink felhasználásával készítjük ételeinket. Emellett helyi és környékbeli termelők, gazdák terményeivel egészítjük ki nyersanyagainkat támogatva a regionális gazdaságot, a minőségi kistermelést. Az alapanyagok eredete, minősége, frissessége kifogástalan. Konyhánk a saját, a helyi és a regionális gazdaság terményeiből varázsolja vendégeink tányérjára a Kárpát-medence színes ízvilágát, a magyar konyha tradícionális nemzeti ételeit. Hivatásunk szállóvendégeink félpanziós étkezésének legkiválóbb kiszolgálása mellett a mindennapi á la carte étkezés biztosítása szállóvendégeink és betérő vendégeink számára egyaránt. Svédasztalos vacsoránkat megnyitottuk helyi, környékbeli, átutazó vagy érdeklődő vendégeink számára is, hogy megízlelhessék á la carte ételeink mellett páratlan svédasztalos vacsorakínálatunkat is.
A Czifray István Étterem kiemelkedő helyszín egy családi, céges ebédre vagy vacsorára. A rendezvény egyedi igényei alapján alkotjuk meg menüsorunkat, ételeinket, szakértelemmel állítjuk össze italkínálatunkat.
Éttermünk Czifray István nevét viseli, emléket állítva szakácsmesterségének és az ő tollából származó első magyar szakácskönyvnek, melyben számtalan különleges, 19. századi ősmagyar recept található. Vacsoráinkat a Czifray István receptje által ihletett ételek, látványkonyhánk és a kínálatunkban fellelhető hungarikumok varázsolják igazán egyedivé.
Ételeink mellé a kivételes gondossággal összeállított, hungarikumokkal megkoronázott ital- és borlapunkról választhatják ki vendégeink a kívánt italokat. Megkóstolhatják a magyar borvidék kiváló borai mellett a helyi borászat saját borait, hazai kézműves söröket, prémium minőségű röviditalokat, koktélokat és szezonális italkülönlegességeinket.
Séfünk, szakácsaink, felszolgálóink, vendéglátós munkatársaink minden nap szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy vendégeink számára a Czifray István Étteremben, a Hungarikum Hotel **** superiorban tapasztalt gasztronómiai élmény páratlan és élményteli lehessen.