Családosok
Üzleti utazók
Páros pihenés
Gyógyturizmus
Étterem

Czifray István Étterem

A Hungarikum Hotel gasztronomiája egy kivételes utazás a 19. századi Magyarországra, a 21. századi modern gasztrotechnológiai megoldások adta lehetőségekkel kiegészülve.

Nyitvatartás: A hét minden napján 7.00 és 22.00 óra között.

Büféreggeli: 7.00 - 10.00 

Á la carte étkezés: 12.00 - 17.00

Büfévacsora: 18.00 - 21.00

 

Séf ajánlásával 

A Hungarikum Hotel**** Superior étterme Czifray Istvánról kapta nevét, ki a magyar történelem egyik gasztro nagyja volt. Az étterem helyben előállított alapanyagokból varázsolja a vendég tányérjára a Kárpát-medence színes ízvilágát, valamint a magyar konyha hagyományos, nemzeti ételeit. A 21.század konyhatechnológiája és magas szintű tudása alkalmazásával válnak a fogások még fenségesebbé. A csúcsgasztronómia gépei szolgálják vendégeink elégedettségét.

Ordasi Krisztián - Séf

 

 

 

 

Kérdés, kérés esetén munkatársaink 24 órában állnak szíves rendelkezésére:

+36 76 549 067

 

Aktuális ajánlatunk

Foglaljon asztalt egy hangulatos húsvéti ebédre 2025. április 19. és 20-ra!

12:00-15:00 között

 

3 fogás

Húsvéti ebédajánlatunk árai 3 fogásra

(1 választható főétel + 2 választható fogás: az előételek, a levesek és a desszertek közül):

Felnőtt 5 980 Ft/fő/ebéd
Gyermek (3-11 éves korig) 4 190 Ft/fő/ebéd
Gyermek (3 éves kor alatt) térítésmentes

4 fogás

Húsvéti ebédajánlatunk árai 4 fogásra 

(1 választható főétel + 3 választható fogás az előételek, a levesek és a desszertek közül) 
így saját ízlésük szerint állíthatják össze a menüsort

Felnőtt 6 980 Ft/fő/ebéd
Gyermek (3-11 éves korig) 4 890 Ft/fő/ebéd
Gyermek (3 éves kor alatt) térítésmentes

Az ebéd ajánlat árai nem tartalmazzák az italok árát!

 

Előétel 

Italajánlat

150 ml   
750 ml
Spárga sípok, sonkával, bevert tojással 7 Hungária Extra Dry pezsgő 1.580 Ft  
Libamáj, kalács, alma 1,10 Törley Tokaji édes pezsgő 1.580 Ft  

Leves

 
     
Langyos póréhagyma - burgonyakrémleves  1,7,9 Damax - Cserszegi fűszeres 2024
780 Ft  
 
Magyaros erőleves 1,3,9 Damax - Kékfrankos Rosé 2024
780 Ft  
 

Főétel

     
Rakott padlizsán paradicsommal 1,7  
Koch Csaba - Friss Kadarka 2023 1.050 Ft 5.300 Ft
Lecsó,  irdalt ponty, csusza 1,7  
Légli - Sauvignon Blanc 2023 1.800 Ft 9.000 Ft
Töltött csirke, püré, saláta 1,3,7  
 Pannonhalmi Főapátság -Hemina 2023 2.700 Ft 13.500 Ft
Sertés tarja, ropogós burgonya, tejszínes
kelkáposzta 7
Frittmann - Cabernet Sauvignon Franc 2022  
1.960 Ft 9.800 Ft

Desszert

 
 
100 ml   
 
Madártej 3,7  
  Oremus Tokaj - Szamorodni édes 2017
2.900 Ft  
Epres rebarbarás morzsa, vanília fagylalt 1,3,7  
Koch Csaba - Ice Wine Jégbor 2007 2.800 Ft  
Dobos desszert 1,3,7  
2024-es év pálinkája Vilmoskörte  
   2 cl
2.250 Ft
   4 cl
4.500 Ft

 

 

 

Az ár és a menüváltoztatás jogát fenntartjuk!


Allergének:

1. Glutént tartalmazó gabonafélék

2. Rákfélék és a belőlük készült termékek

3. Tojás és a belőle készült termékek

4. Hal és a belőle készült termékek

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek

6. Szójabab és a belőle készült termékek

7. Tej és az abból készült termékek

8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek

9. Zeller és a belőle készült termékek

10. Mustár és a belőle készült termékek

11. Szezámmag és a belőle készült termékek

12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben

13. Csillagfürt és a belőle készült termékek

14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

 

 

ASZTALFOGLALÁS

 

Tekintse meg étlapunkat

 

Történetünk

Igazi kuriózum, hogy a Hungarikum Liget saját Ökokertészetében termelt zöldségeknek, a Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Üzemben előállított termékeknek köszönhetően saját alapanyaink felhasználásával készítjük ételeinket. Emellett helyi és környékbeli termelők, gazdák terményeivel egészítjük ki nyersanyagainkat támogatva a regionális gazdaságot, a minőségi kistermelést. Az alapanyagok eredete, minősége, frissessége kifogástalan. Konyhánk a saját, a helyi és a regionális gazdaság terményeiből varázsolja vendégeink tányérjára a Kárpát-medence színes ízvilágát, a magyar konyha tradícionális nemzeti ételeit. Hivatásunk szállóvendégeink félpanziós étkezésének legkiválóbb kiszolgálása mellett a mindennapi á la carte étkezés biztosítása szállóvendégeink és betérő vendégeink számára egyaránt. Svédasztalos vacsoránkat megnyitottuk helyi, környékbeli, átutazó vagy érdeklődő vendégeink számára is, hogy megízlelhessék á la carte ételeink mellett páratlan svédasztalos vacsorakínálatunkat is.


A Czifray István Étterem kiemelkedő helyszín egy családi, céges ebédre vagy vacsorára. A rendezvény egyedi igényei alapján alkotjuk meg menüsorunkat, ételeinket, szakértelemmel állítjuk össze italkínálatunkat.
Éttermünk Czifray István nevét viseli, emléket állítva szakácsmesterségének és az ő tollából származó első magyar szakácskönyvnek, melyben számtalan különleges, 19. századi ősmagyar recept található. Vacsoráinkat a Czifray István receptje által ihletett ételek, látványkonyhánk és a kínálatunkban fellelhető hungarikumok varázsolják igazán egyedivé.


Ételeink mellé a kivételes gondossággal összeállított, hungarikumokkal megkoronázott ital- és borlapunkról választhatják ki vendégeink a kívánt italokat. Megkóstolhatják a magyar borvidék kiváló borai mellett a helyi borászat saját borait, hazai kézműves söröket, prémium minőségű röviditalokat, koktélokat és szezonális italkülönlegességeinket.


Séfünk, szakácsaink, felszolgálóink, vendéglátós munkatársaink minden nap szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy vendégeink számára a Czifray István Étteremben, a Hungarikum Hotel **** superiorban tapasztalt gasztronómiai élmény páratlan és élményteli lehessen.


Szenvedélyünk a magyar konyha és a minőségi vendéglátás. Tapasztalja meg Ön is!
 

Foglaljon asztalt!

Tovább

 


 

ÚJDONSÁG!

Már 360°-os képeken is megtekintheti a Czifray István Éttermet

+

 


galéria

Ismerje meg a Czifray István Étterem különlegességét

 

 

Szenvedélyünk a magyar konyha és a minőségi vendéglátás. Tapasztalja meg Ön is!

 

Sok szeretettel várjuk Vendégeinket!