Családosok
Üzleti utazók
Páros pihenés
Gyógyturizmus

Új ízek, új inspirációk!

2024. március 19.

Cukrászaink, Csajáginé Nyúl Magdolna és Barcsa Viktória, nem csupán mesterei az édességeknek, hanem folyamatosan törekednek az új ötletek felfedezésére és megvalósítására. Ezúttal a Metro Akadémián szerzett tudásukat hozták el számunkra, hogy megmutassák munkatársainknak a legújabb desszert különlegességeket!

🥮Az egyik ilyen remekmű a hagyományos Rákóczi túrós, amely a magyar gasztronómia egyik gyöngyszeme, új köntösbe öltözve, friss és modern megközelítésben!

🍮 A másik különlegesség egy lenyűgözően finom Tiramisu, amely a klasszikus olasz desszertet ötvözi a modern gasztronómia legújabb trendjeivel.

🍰 De ez még nem minden! Egy plusz desszertként készítettek egy Szolnoki habos islert is, hogy még gazdagabb legyen az élmény!

 

A Hungarikum Hotel Czifray István Étterem csapatában az a hitünk, hogy a folyamatos fejlődés a siker kulcsa. Ezért büszkén üdvözöljük a friss ötleteket és inspirációkat, hogy mindig új ízekkel lephessük meg vendégeinket!

 

👑 Ne felejtsük el, hogy egy desszert megkoronázza az étkezést! Tehát látogassanak el hozzánk a Czifray István Étterembe, és fedezzék fel a gasztronómiai csodák világát egy olyan helyen, ahol az ízek és az élmények újraértelmezik a vendéglátást!

 

❤Hungarikum Hotel - Vendéglátás szívből❤

 

Foglaljon asztalt és tapasztalja meg Ön is!

 

Asztalfoglalás