Munkatársaink, szolgáltatásaink folyamatos fejlődése kiemelten fontos számunkra
Februárban a Czifray István Étterem munkatársai több továbbképzésen is részt vettek, ahol új inspirációkat, tudást és tapasztalatot szereztek.
Tekintsék meg videónkat, ismerjék Berényi Tamás és Kovács Barnabás szakácsainkat és a továbbképzésen szerzett tapasztalataik alapján elkészített ételeket. A szakácsok lelkesen és kreatívan alkották meg ezeket az ínycsiklandozó fogásokat, melyekben a hagyomány és az innováció tökéletes harmóniája tárul elénk.
Zalai dödölle
Hungarikum lángos újragondolva
Rumbaba
Tamás és Barnabás megosztották tapasztalataikat, a megszerzett tudást konyhánk összes dolgozójával, bemutatták az ételek elkészítésének folyamatát. Fejlődésünk kulcsa, hogy munkatársaink tudásukat megosztják egymással és csapatként fejlődnek, együtt. A munkatársak csapatmunkájának eredménye a Czifray István Étteremben egy igazi gasztronómiai élmény, mely összefonódik az új inspirációval, a megszerzett tudással és a tapasztalás gazdagságával.
Fókuszban a hungarikumok, az inspiráció, a folyamatos fejlődés és a csapatmunka.
Ez a videó nem csak az ételekről szól, hanem arról, hogy munkatársaink szívvel-lélekkel készítik ételeinket Vendégeinknek. Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az utazáson!
Szeretettel várjuk Önöket a Hungarikum Hotelbe, a Czifray István Étterembe!
Hungarikum Hotel - Vendéglátás szívből